1. Qui som?

LOGO

Plataforma d’Acció Ambiental
(Canyamars, El Far i Dosrius)

Amb pocs anys hem assistit al desenvolupament d’un model urbanístic que ha suposat la desaparició de masies i cases tradicionals dels nuclis urbans, la tala massiva d’arbrat per construir carreteres i altres infraestructures escapçant les formes del paisatge, el creixement precipitat dels espais urbanitzats i l’extensió de pedreres i espais industrials mal ubicats. Ha predominat una política on l’Ajuntament ha cedit poder als promotors privats en perjudici de la nostra qualitat de vida.


És per tot plegat que un grup de veïns i veïnes de Dosrius, Can Massuet-El Far i Canyamars, preocupats pels esdeveniments urbanístics, paisatgístics, socials i ambientals que pateix el municipi estem impulsant un moviment cívic que respongui a aquestes inquietuds.

Naixem amb la voluntat d’aglutinar opinions crítiques sense practicar cap mena de partidisme ni electoralisme i amb la voluntat prioritària i sincera de millorar el nostre municipi, especialment a nivell ambiental.

Volem impulsar campanyes, actuacions, alternativa, documents de reflexió i debats públics entorn a temàtiques fins ara oblidades.

Els plantejaments amb què ens constituïm es basen en la voluntat de millorar la qualitat de vida i la participació ciutadana, proposant-nos:

3 Respostes so far

 1. 1

  Elisabeth said,

  no sòc filla d’aquest indret,peró m’agrada i l’estimo. m’agradaria poder col.laborar i donar el meu suport al vostre projecte,s’ha de lluitar per poder conservar el més important que tenim LA NATURA. bona feina.

 2. 2

  Juan said,

  Hola, Crec que el que feu esta perfecta. Us animo a que continueu lluita pel vostre poble.

 3. 3

  Estel said,

  Hola,

  Intentaré venir el diumenge a la vostra presentació. Em sembla molt interessant el que plantejeu, ja que ja és hora de que hi hagi una veu per allò que no té veu, i que essent de tots per igual, alguns es creuen en el dret de comprar, vendre i treure’n molts beneficis econòmics. A mi m’ha costat molta tristesa veure com es va desenvolupant la obra “faraònica” de la carretera. Total, perque?, per “estirar” un tros de carretera de 4 km??? Si les corbes no eren ni de bon tros massa fortes…N’hi ha de molt pitjors. Si el que volien era evitar accidents, hi hauria d’haver altres fòrmules, segur, que jugar a petits deus, canviant muntanyes de lloc, i carregant.se arbres i paisatges fantàstics.


Comment RSS

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: