AL·LEGACIONS

Ens trobem en un moment de vital importància en el procés d’instal·lació de la planta de tractament d’escòries a la pedrera de Can Busqué a Dosrius.
En el butlletí oficial de la Província ja s’ha publicat la petició del propietari de declarar l’activitat d’interès públic i s’ha obert el període d’al·legacions al projecte a l’ajuntament. (podeu llegir el post anterior d’aquest blog)
 
És per això que us demanem el vostre suport.


Hem redactat un model d’al·legacions genèriques que pot presentar qualsevol ciutadà al registre de l’Ajuntament de Dosrius (fins el 1 de març):   document d’al·legacions

 
Les al·legacions més detallades les presentarem les entitats més implicades però hem pensat que aquest tipus d’al·legacions que us annexem poden ser presentades per qualsevol persona que hagi seguit o tingui una mica d’interès pel tema.
El propòsit és fer notar a l’ajuntament, per via registre i al·legació al projecte, que certament hi ha gent preocupada.
D’aquest document només heu de personalitzar les vostres dades (nom, dni i adreça) en l’encapçalament de l’escrit.

També us volem anunciar que el diumenge 28 de febrer a les 12h al CEIP del Pi hi haurà un acte informatiu de la plataforma per exposar l’estat de la qüestió.
 
Esperem que ens feu costat i pugueu fer màxima difusió. Ens afecta a tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: